04.10.2016

Купуй українське – обираючи ТEPLOCERAMIC!

Кожного разу, дивлячись на вітчизняний виріб, читаємо «Зроблено в Україні», сам по собі цей напис вже якось зігріває серце та душу.

Компанія «Розумне Тепло» є національним виробником обігрівачів нового покоління. Однією з торгових марок обігрівачів  є «Теплокерамік».

Теплокерамік - це стильні та компактні електропанелі з натурального каменю, які є чудовою альтернативою застарілим і дорогим системам опалення. Ці обігрівачі є якісною системою опалення для дому, квартири, офісу та інших приміщень.

Вони мають ряд своїх особливостей та переваг:

Сучасний дизайн

Електропанель «Теплокерамік» компактна і тонка (товщина - 15 мм). Вона не тільки створює комфортний клімат в приміщенні, але і вписується в будь-який, навіть самий сучасний інтер'єр.

Енергоефективність

Володіючи в 4 рази меншою потужністю, в порівнянні з традиційними масляними обігрівачами і конвекторами, «Теплокерамік» дозволяє економити до 30% витрат на опалення.

Екологічність

Абсолютно безпечні  для вашого здоров'я , не забруднюють навколишнє середовища. Виготовлені з натурального матеріалу,  при роботі не виділяють неприємних запахів і шкідливих речовин.

Простий монтаж

Не треба витрачати силу-силенну часу і грошей на монтаж. Установка панелі не вимагає спеціальних знань, навичок і дозвільних документів. Придбали, закріпили на кронштейни ( які йдуть в комплекті), підключили. При необхідності також просто знімається і переміщується.

Довговічність

При правильному використанні за призначенням, термін  експлуатації виробу – до 30 років.

  

Асортимент компанії ERC включає 5 серій керамічних обігрівачів Теплокерамік, а саме:

TC 370 – бюджетна модель для соціальної сфери та громадського будівництва.

TCM 400 – класична модель  (ідеальний розмір, однотонний колір лицьової сторони).

TCM 450 – оптимальне рішення для комфортного опалення та обігріву. Широка гама кольорів під мармур.

 

TCM 600 – серія дизайнерских рішень для людей з вибагливим смаком.  Велика потужність та широка лінійка зображень.

  

TCM 800 – краще рішення для об’єктів зі значною площею.

 

На тлі підвищення тарифів на опалення та електроенергію, ми рекомендуємо звернути особливу увагу на компактні та стильні керамічні обігрівачі Теплокерамік.