06.10.2015

LG Electronics Україна та OLL TV надають українським покупцям Smart TV 90 днів користування пакетом «Футбол»

Компанія LG Electronics та сервіс інтерактивного цифрового ТБ OLL TV в рамках акції підготували пропозицію для нових і потенційних власників LG Smart TV. Із 1 вересня по 31 грудня 2015 року включно всі покупці акційних моделей LG Smart TV отримають у комплекті з телевізором доступ на 90 днів до пакету «Футбол» від OLL TV.

 

Пакет «Футбол» – це ексклюзивні прямі трансляції матчів чемпіонатів і ліг України та Європи, кваліфікаційних ігор Чемпіонату світу з футболу 2018, паралельні трансляції та кращі моменти минулих матчів, а також футбольні події у запису.

Для того аби протягом 90 днів після купівлі телевізора дивитися кращі матчі, покупцю, який придбає LG Smart TV з 1 вересня по 31 грудня 2015 року включно, потрібно протягом строку дії акції зареєструвати серійний номер придбаного LG Smart TV, дотримуючись інструкцій на сайті. Датою підключення тарифного пакету «Футбол» вважається дата реєстрації акційного серійного номеру Smart TV на сайті.

Акція діє на всій території України. Детальніше про умови акції, моделі та серійні номери Smart TV, а також магазини, які беруть у ній участь, можна дізнатися на сайтах: http://smarttv.lge.ua/ та http://oll.tv/.