12.05.2016

MOTOROLA

ERC в травні починає здійснювати продажі смартфонів Motorola
На початку 2016 року компанія Lenovo оголосила про повернення легендарного бренду Motorola в Україну. На протязі декількох днів популярні смартфони серії Moto X (Play, Style, Force) будуть доступні зі складу компанії ERC.
Lenovo заявляють: «Ми знаємо, наскільки популярні в світі смартфони марки Motorola, і з радістю повідомляємо про повернення легенди на Український ринок та представляємо нове покоління пристроїв під брендом Moto - смартфони з привабливим дизайном, що володіють високою автономністю і поліпшеним захистом від зовнішніх впливів. Серед новинок кожен зможе знайти найбільш підходящий йому варіант. Смартфони серії Moto X оснащені камерами з дуже високими характеристиками, що сподобається творчим особистостям, а моделі Moto X Style і Moto X Force, за рахунок безлічі варіантів зовнішнього оформлення, дозволять своїм новим власникам висловити свою індивідуальність»

Детальна інформація:

SM4354AE7K7

SM4354AD1K7

Смартфон MOTO X PLAY - Ваш ідеальний партнер

Захист від вологи та зайвих хвилювань - Вода може бути найбільшим ворогом смартфона. Саме тому MOTO X Play має надійне захисне водовідштовхувальне покриття. Не дозволяйте пролиттю рідин, бризкам або дощу стати у вас на заваді!

MOTO X Play – готовий до будь-яких пригод. Життя не стоїть на місці, і ваш телефон має бути готовим до цього. Дивіться відео, переглядайте сторінки в Інтернеті, грайте в ігри або працюйте на ходу, не перериваючись на підзарядку впродовж двох повних днів.

Підзарядка за рекордно короткий час - швидка підзарядка тоді, коли вам це найбільш необхідно: технологія TurboPower™ забезпечує вашому MOTO X Play до 8 годин автономної роботи після лише 15-хвилинної зарядки пристрою.

Завжди найкращі знімки та селфі - Камера 21 Мпікс дозволяє вам робити чіткі та природні фото. Завдяки швидкому фокусуванню, технології Аuto HDR та спалаху з функцією балансування кольору, ви отримаєте прекрасні знімки, навіть в умовах недостатнього освітлення. Знімайте відео у форматі HD та насолоджуйтесь чіткім відтворенням кожної деталі у відео роздільної здатності 1080p. А завдяки фронтальній камері 5 Мпікс зі спалахом ви чудово виглядатимете в онлайн-чатах та на селфі. 

Підвищена продуктивність з ОС Android™ та удосконаленнями MOTO. Підвищуйте рівень продуктивності, користуючись ОС Android™, яка не містить непотрібного програмного забезпечення, що уповільнює вашу роботу. 

Життя в HD-якості - Фото, відео та ігри оживають в якості 1080p на яскравому 5.5-дюймовому дисплеї стандарту Full HD. Насолоджуйтесь вражаючою реалістичністю зображень на вашому MOTO X Play. Пориньте в світ кіно. Ось яким має бути дисплей преміум-класу. 

Виконуйте будь-які завдання – миттєво. Виняткова обчислювальна потужність для ігор, трансляцій та багатозадачності. Процесор Qualcomm® Snapdragon™ ефективно збільшує час автономної роботи та забезпечує підвищену швидкість роботи системи, коли це вам необхідно.

Більше місця для зберігання даних. Ще більше місця для зберігання фото, відео, музики та додатків з опційною підтримкою карт microSD (до 128 ГБ).

 

SM4355AE7K7

Смартфон MOTO X STYLE - Прекрасний всередині та ззовні

Великий дисплей та стереозвучання. Вражаючий світ розваг у вас на долоні: фото, відео та ігри оживають на 5.7-дюймовому дисплеї стандарту Quad HD. MOTO X Style оснащений дисплеєм найвищої можливої роздільної здатності серед смартфонів.

Кришталева чіткість зображення в будь-яких умовах. Камера 21 Мпікс та спалах з функцією балансування кольору дозволяють вам робити чіткі та природні фото. Робіть знімки феноменальної якості ще швидше завдяки швидкому фокусуванню та нульовій затримці затвору.

Відмінні селфі – будь-де та за будь-якого освітлення. Фронтальна камера 5 Мпікс оснащена ширококутною лінзою, що дозволяє робити чудові групові селфі. А завдяки додатковому фронтальному спалаху всі виглядатимуть чудово на знімках, навіть в умовах недостатнього освітлення. 

Захист від вологи та зайвих хвилювань. Вода може бути найбільшим ворогом телефона. Саме тому Moto X Stylе має надійне захисне водовідштовхувальне покриття. Не дозволяйте пролиттю рідин, бризкам або дощу стати у вас на заваді. 

Технологія TurboPower. Найвища швидкість підзарядки серед смартфонів – технологія TurboPower™ забезпечує вашому MOTO X Style до 10 годин автономної роботи після лише 15-хвилинної зарядки пристрою.

Автономна робота впродовж цілого дня. Ваш телефон не повинен підводити вас у найвідповідальніший момент. Автономна робота пристрою впродовж цілого дня‡ дозволяє вам дивитись фільми, переглядати веб-сторінки або грати в ігри досхочу.

Ваш телефон потурбується про все. Moto Assist розуміє, коли ви знаходитесь в автомобілі, на роботі чи вдома, та адаптується до вас: технологія дозволяє приймати лише найважливіші дзвінки, коли ви спите, або автоматично відповідає на важливі повідомлення, коли ви на зустрічі. 

Бездоганність ОС Android. Підвищуйте рівень продуктивності, користуючись ОС Android™, яка не містить непотрібного програмного забезпечення та додатків. Насолоджуйтесь бездоганною взаємодією з пристроєм. 

Голосове управління. Керуйте вашим пристроєм за допомогою голосових команд. Запитуйте шлях, шукайте інформацію та отримуйте відповіді на ваші запитання – навіть не торкаючись вашого телефону. 
 


 
 

SM4356AE7K7

Смартфон MOTO X FORCE - Зустрічайте смартфон з першим в світі ударостійким дисплеєм

Перший в світі ударостійкий дисплей. Дисплей для смартфонів з технологією Moto ShatterShield™, яка гарантує захист від тріщин та розбиття. Тому що ви заслуговуєте на телефон, який не підведе.

Найкраща камера. Камера 21 Мпікс дозволяє робити прекрасні та природні фото, навіть в умовах недостатнього освітлення. Швидке фокусування, нульова затримка затвора та подвійний LED-спалах з функцією балансування кольору забезпечують високу якість знімків. А завдяки ширококутній фронтальній камері 5 Мпікс зі спалахом ви зможете робити чудові селфі.

Обирайте балістичне покриття. Телефон з міцним балістичним нейлоновим покриттям та насолоджуйтесь багатим кольором і приємною на дотик, легкою текстурою.

Захист від вологи та зайвих хвилювань. Не дозволяйте пролиттю рідин, бризкам або дощу стати у вас на заваді. Водовідштовхувальне покриття забезпечує надійний захист вашому MOTO X Force.

Потужний процесор. Грайте в ігри, транслюйте відео або працюйте в режимі багатозадачності з вражаючою швидкістю завдяки ультрапотужному восьмиядерному процесору Qualcomm® Snapdragon™ 810 з тактовою частотою 2.0 ГГц. 

Більше місця для зберігання даних. Ще більше місця для зберігання фото, відео, музики та додатків з опційною підтримкою карт microSD (до 2 ТБ). 

Бездоганність ОС Android. Підвищуйте рівень продуктивності, користуючись ОС Android™, яка не містить непотрібного програмного забезпечення, що уповільнює вашу роботу. 

Технологія. Технологія Motorola Assist дозволяє налаштувати ваш телефон так, як ви цього хочете. Коли ви за кермом, технологія Assist автоматично підключає вашу музику до Google Play та дозволяє відповідати на повідомлення сповіщенням про те, що ви керуєте авто. А коли ви спите, Assist дозволяє приймати лише найважливіші дзвінки. 

До 48 годин автономної роботи. Об'ємний акумулятор (3760 мАг) забезпечує до 48 годин автономної роботи та дозволяє вам користуватись пристроєм впродовж двох днів, не турбуючись про підзарядку. Технологія TurboPower забезпечує вашому MOTO X Force до 8 годин автономної роботи після лише 15-хвилинної зарядки пристрою.