10.01.2017

MSI ВИХОДИТЬ НА АРЕНУ З НОВИМИ МАТЕРИНСЬКИМИ ПЛАТАМИ GAMING НА БАЗІ ЧІПСЕТІВ 200-Ї СЕРІЇ

MSI демонструє майбутнє комп’ютерних ігрових технологій за допомогою премійованої вибірки, що базується на новітній платформі Intel 7-го покоління. Більше ніж 30 моделей у 4х сегментах було представлено під час виставки споживчої електроніки (CES 2017), включаючи модель Z270 GAMING M7, що є лауреатом нагороди CES Innovation. Нове покоління ігрових материнських плат MSI, як і раніше, укомплектоване унікальними функціями, такими як M.2 Shield, для захисту від теплового навантаження на супер-швидких твердотільних накопичувачах M.2, та VR Boost, для передачі прискореного VR-враження з меншими затримками та меншою вірогідністю захитування.  Ці функції допоможуть гравцям насолоджуватися захоплюючими іграми в якості кращій, ніж будь-коли.

 

ENTHUSIAST GAMING: МАСТЕР ГРИ

Материнські плати MSI ENTHUSIAST GAMING відкривають нову еру ігор. З унікальним виглядом та сприйманням, із ще більшою кількістю ексклюзивних ігрових функцій, ці ігрові материнські плати безумовно запропонують вам найкращий ігровий досвід. 

БЕЗДОГАННА ПЕРЕВАГА: Z270 GAMING M7

Одна з найбільш потужних ENTHUSIAST GAMING моделей, Z270 GAMING M7, є надзвичайно універсальною та повною основою для ігрової системи високого класу. Такі функції, як Audio Boost 4 PRO та Nahimic 2, надають гравцям два набори звукових модулів з ізольованими схемами, для отримання більш чистого звуку, і забезпечують конкурентні переваги на полі бою. Окрім технічних характеристик, слід відзначити дизайн, розроблений під впливом багатої уяви у футуристичному стилі в темі зорельоту. Виникаючи у ядрі, весь кольоровий спектр проходить по світловим лініям. Багатошарове покриття, крила та озброєння підкреслюють ультрасучасний стиль. Всі радіатори та покриття на материнській платі Z270 GAMING M7 мають функцію RGB Mystic Light, яка дозволяє гравцям змінювати світлодіодну підсвітку на будь-який колір за допомогою одного кліка миші. Все це, в тому числі M.2 Shield та VR Boost, робить Z270 GAMING M7 переможцем CES Innovation Honorees 2017.

КУЛЕНЕПРОБИВНА ГРА: Z270 XPOWER GAMING TITANIUM

Материнським платим з унікальним спортивним сріблястим дизайном, Z270 XPOWER GAMING TITANIUM призначено передавати неймовірні враження від гри, а також першокласне прискорення. Спроектовані на основі премійованої концепції TITANIUM, яку MSI вперше презентувала у 2015 році, нові моделі TITANIUM мають тверді гальванічні радіатори та покриття сріблястого кольору. Наявна велика кількість орієнтованих на гру функцій, а також OC Dashboard, яку можна використовувати ззовні, для більш легкого розгону.

   

ФУНКЦІЇ МАТЕРИНСЬКИХ ПЛАТ MSI ENTHUSIAST GAMING 200-Ї СЕРІЇ

Triple Turbo M.2, M.2 Shield, ПІДТРИМКА ПАМ’ЯТІ Intel Optane

Turbo M.2 передає дані через PCI-E Gen3 x4 зі швидкістю передачі до 32 Гб/с для новітніх твердотільних накопичувачів. Також підтримується новітня технологія Intel Optane. M.2 Shield (патент заявлено) є тепловим рішенням, яке зберігає девайси Optane чи M.2 у безпеці та прохолоді, для запобігання пошкодженню та для термозахисту. M.2 GENIE робить налаштування RAID легким, за допомогою меншої кількості кроків, використовуючи будь-які M.2, U.2 чи PCI-E твердотільні накопичувачі (навіть при використанні у змішаній конфігурації).

VR Ready & VR Boost

VR Boost – це смарт-чіп, який забезпечує чистий та потужний сигнал до VR-оптимізованого USB-порту, розташованого на задній панелі, щоб зменшити захитування, викликане поганим сигналом. Один клік на VR опцію у MSI Gaming App налаштує Ваш комп’ютер для використання VR за допомогою одного кліка, настроюючи Ваші компоненти на максимальну продуктивність і запобігаючи впливу інших додатків на Вашу VR-пригоду.

PERFORMANCE GAMING: ГРА В СТИЛІ

Материнські плати MSI PERFORMANCE GAMING укомплектовані інструментами продуктивності та персоналізації. Із грандіозним дизайном та необмеженими можливостями налаштування, ці GAMING материнські плати витримують вашу гру в стилі.

ВИНЯТКОВИЙ ДИЗАЙН: Z270 GAMING PRO CARBON

Материнська плата Z270 GAMING PRO CARBON, успадкувавши свій CARBON елемент дизайну від материнської плати Z170A GAMING PRO CARBON, безумовно, запропонує справжні ігрові можливості, а також необмежені опції налаштування для персоналізації ігрових установок, шляхом використання RGB Mystic Light. Через Mystic Light Sync та Ігрові додатки (Gaming App), гравці можуть з легкістю контролювати світлодіодне підсвічування на своїх комп’ютерах та смартфонах, включаючи  будь-які підключені світлодіоди на стрічках, клавіатурі та інших аксесуарах. Спроектована для забезпечення як приголомшливого ігрового, так і візуального враження,  Z270 GAMING PRO CARBON дає Вам безліч причин для хизування.

 

ФУНКЦІЇ МАТЕРИНСЬКИХ ПЛАТ MSI PERFORMANCE GAMING 200-Ї СЕРІЇ

RGB Mystic Light та Mystic Light Extension

Налаштуйте вашу власну колірну схему з RGB Mystic Light, використовуючи 16,8 мільйонів кольорів та 17 ефектів. Переходьте між налаштуваннями в одну секунду, використовуючи MSI Gaming App чи смартфон. Mystic Light Extension надає інтуїтивний спосіб для контролювання додаткових світлодіодних смуг RGB чи інших RGB компонентів, доданих до Вашої системи, без необхідності у RGB – контролері.

Audio Boost 4 З Nahimic 2

За допомогою Audio Boost, що приводиться в дію програмою Nahimic, материнські плати MSI постачають звук найвищої якості через застосування аудіокомпонентів преміум класу та ізольованої аудіо PCB. Додатковий чохол та золоті аудіороз’єми забезпечують найчистіший звуковий сигнал.

ARSENAL GAMING: ПЕРЕМОГТИ НА ПОЛІ БОЮ

Материнські плати MSI ARSENAL GAMING з важкими гальванічними радіаторами та бойовим виглядом готові до чого завгодно. Під грізним екстер’єром ці материнські плати підживлюються компонентами Military Class 5 та укомплектовані орієнтованими на гру можливостями, які підвищують ваше враження від гри.

ГОТОВИЙ ДОМІНУВАТИ: Z270 TOMAHAWK

Z270 TOMAHAWK, використовуючи важку броню в поєднанні з тематичними візуальними PCB принт-ефектами, створена для того, щоб слугувати довго та забезпечити бездоганну роботу ігрової системи під час довготривалих ігрових сесій на максимальній продуктивності. З великим списком специфікацій та багатьма гральними функціями, такими як Twin Turbo M.2, GAMING LAN та Audio Boost, Z270 TOMAHAWK являє собою надійного ігрового супутника, на якого можна покластися.

 

ФУНКЦІЇ МАТЕРИНСЬКИХ ПЛАТ MSI ARSENAL GAMING 200-Ї СЕРІЇ

Lightning USB 3.1 Gen2

Lightning USB, що приводиться в дію ASmedia 2142 USB 3.1 Gen2 контролером, пропонує більш високу швидкість USB при підключенні декількох девайсів USB 3.1 Gen2 у той самий час. Унікальне програмне забезпечення MSI X-Boost передбачає навіть вищу швидкість передачі за рахунок автоматичного виявлення та активної підтримки будь-якого USB-девайсу, підключеного до системи. 

DDR4 Boost

З повним ізолюванням схеми пам’яті, DDR4 Boost забезпечує максимальну продуктивність та стабільність. Технічні удосконалення DDR4 Boost забезпечують більш високу стабільність та вищу швидкість пам’яті, в порівнянні з іншими брендами. Насолоджуйтеся додатковою підтримкою під час ігрового процесу чи роботи з великими відео та фото. 

 

ДОСТУПНІ МАТЕРИНСЬКІ ПЛАТИ MSI GAMING 200-Ї СЕРІЇ

ENTHUSIAST GAMING - Z270 XPOWER GAMING TITANIUM - Z270 MPOWER GAMING TITANIUM - Z270 GAMING M7 - Z270 GAMING M5 - Z270 GAMING M3 - H270 GAMING M3 - B250 GAMING M3

PERFORMANCE GAMING - Z270 GAMING PRO CARBON - H270 GAMING PRO CARBON - B250 GAMING PRO CARBON - Z270I GAMING PRO CARBON AC - Z270 KRAIT GAMING - B250 KRAIT GAMING - Z270 GAMING PRO - B250M GAMING PRO - H270I GAMING PRO AC - B250I GAMING PRO AC

ARSENAL GAMING - Z270 TOMAHAWK - H270 TOMAHAWK ARCTIC - Z270M MORTAR - H270M MORTAR ARCTIC - B250M MORTAR - H270M BAZOOKA - B250M BAZOOKA