03.06.2015

Продовжено дію акції, яка націлена на підтримку продажів академічних корпоративних ліцензій Microsoft

Шановні партнери!

Компанія ERC спільно з компанією Microsoft проводить акцію, яка націлена на підтримку продажів академічних корпоративних ліцензій.







 

З 10/04/2015 по 25/06/2015 навчальні заклади, які придбають програмне забезпечення Microsoft мають можливість отримати чудові подарунки:

VPN-маршрутизатор Cisco , який забезпечить широкосмуговий, провідний та бездротовий доступ до мережі Інтернет, з високим рівнем безпеки, для класу з 20-50 учнів

HP MicroServer - сервер для класу , в якому одночасно працює до 10 ПК. Цей сервер забезпечить надійну роботу зі спільними даними та високій рівень продуктивності

 

Вимоги до замовника: тільки організації, які мають статус належного користувача категорії «освітня установа»

Вимоги до партнера: тільки партнери з дійсним статусом AER (Authorized Education Reseller)

Для участі в акції необхідно придбати, ліцензії по одній з програм, які наведені в таблиці, виконавши умови по мінімальному замовленню:

Програма Мінімальне замовлення Подарунок
School Agreement від 20 ліцензій VPN-маршрутизатор (Cisco SB RV130W Multifunction Wireless-N VPN Router)
Enrollment for Education Solutions від 10 співробітників VPN-маршрутизатор (Cisco SB RV130W Multifunction Wireless-N VPN Router)
Academic Open License ліцензії  на суму від 600 у.о. HP MicroServer (Сервер HP Micro AMD N40L 1.50GHz/2MB/1P 2GB NHP- SATA 250GB Twr)

Пропозиція не поширюється на замовлення зі спеціальними умовами, наданими для участі в тендерах. ERC залишає за собою право змінювати умови, строки проведення акції, достроково припиняти, зупиняти термін її проведення в односторонньому порядку.