13.05.2016

Що таке Екофорс?

Що таке Екофорс?

Екофорс - це найсучасніша технологія, яка значно зменшує затрати електроенергії та піклується про навколишнє середовище.

Переваги Екофорс у пилососах

В сучасних пилососах Electrolux використовуються двигуни, виготовлені на основі новітньої технології Екофорс. Це дає можливість споживати набагато менше електроенергії при роботі пилососа. Так, сучасні двигуни Екофорс споживають лише 700 Ватт, але прибирають так само ефективно, як і звичайні пилососи з двигунами 2200 Ватт. Таким чином, завдяки технології Екофорс, Споживач витрачає втричі менше коштів на електроенергію, не втрачаючи при цьому на якості прибирання.

Екофорс - сучасна необхідність

Новітня технологія Екофорс не тільки піклується про гаманець Споживача, але й надає змогу суттєво знизити забруднення навколишнього середовища. Так, використання технології Екофорс значно зменшує викиди СО2 в атмосферу, що позитивно впливає на екологію нашої планети та створює більш сприятливі природні умови для наступних поколінь.

Моделі з технологією Екофорс:

Z7890EL Контейнерный пылесос Electrolux Z7890EL

ZANSC05 Пылесос Zanussi ZANSC05 мешковый

  

Що таке Еко-лейбл?

Які параметри вказано на Еко-лейблі?

Як правильно його читати?

З 1 вересня 2014 року всі пилососи, що випускаються в ЄС, супроводжуються Еко-лейблом, який дає змогу Споживачеві легко і швидко побачити ключові технічні характеристики і порівняти пилососи між собою. На такому Еко-лейблі зазначається інформація про рівень шуму, ефективність прибирання на різних поверхнях, клас енергоефективності і т д. Пилососи Electrolux мають чудові показники по всім цим параметрам, а відтак їх використання забезпечить відмінну чистоту повітря і поверхонь у домі після прибирання.

Енергоефективність

Енергоефективність з урахуванням показника dust pick-up (підбір пилу).

Залишковий вміст мікрочастинок в повітрі

Процентне співвідношення частинок пилу, що потрапили у повітря через випускний фільтр і частинок, що були підібрані.

Річне споживання енергії

При прибиранні поверхні підлоги 87 м2 50 разів на рік.

Рівень шуму

В децибелах dB(A).

Dust pick-up (підбір пилу) на твердій підлозі

Якість прибирання (процент підібраного пилу).

Dust pick-up, (підбір пилу) на килимі

Якість прибирання (процент підібраного пилу).