24.01.2019

SMART технології ERC та HPE на заході Експо-конгрес "Бізнес для розумних міст"

 

Ви готові змінювати своє місто?

Запрошуємо відвідати доповідь «Smart City use cases from tomorrow» та спільний стенд ERC та Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela на заході Експо-конгрес "Бізнес для розумних міст".

Дата 29-31 січня 2019
Час 09:30 - 18:00

Місце

НСК «Олімпійський», м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55
Придбання квитків за посиланням

В даній доповіді наш експерт Олександр Кулаковський, архітектор хмарних рішень та гібридних технологій НРЕ, компанія Софела Україна, донесе концепції та приклади як будуть розвиватися IoT-рішення та обладнання, які будуть використовуватися в майбутньому.

На нашому стенді ми продемонструємо комплексні IT-рішення для міської інфраструктури, що підвищують комфорт та якість життя мешканців.

Експо-конгрес "Бізнес для розумних міст" - це глобальний захід, який щорічно збирає лідерів регіону для розв'язання проблем міст та пошуку найкращих партнерів для реалізації проектів та надання послуг.

29-31 січня НСК Олімпійський збере представників провідних світових SMART технологій, лідерів думок, бізнесменів та просто небайдужих, котрі готові будувати міста майбутнього.

У програмі заходу відбудеться конференція та додаткові зустрічі з ЄЕК ООН,Об’єднаними розумними містами та OIER, спеціалізовані семінари.

До уваги відвідувачів 4000 м2 виставкової площі, на якій будуть представлені основні гравці у сфері розумних міст!

Детальніше про конгрес: за посиланням та на сайті

Чекаємо на вас!