04.06.2015

Вебінар "Захист корпоративної інформації на мобільних пристроях із Oracle Mobile Security Suite"

Шановні партнери!
 
Запрошуємо вас до участі у вебінарі, присвяченому захисту корпоративної інформації на мобільних пристроях із Oracle Mobile Security Suite.

Перед компаніями сьогодні постає питання, як надати своїм співробітникам не лише простий, але й безпечний доступ до корпоративної інформації та внутрішніх ресурсів підприємства. Концепція управління мобільними додатками Oracle надає можливість зручного використання мобільних пристроїв, підвищує продуктивність роботи, дозволяє гнучко контролювати політики доступу та уникнути ризику втрати корпоративної інформації разом із втратою пристрою.

Оновлена платформа корпоративного рівня для Oracle Mobile Security Suite PS3 пропонує ґрунтовний функціонал для захисту та управляння мобільними програмними додатками та пристроями

  • Mobile App Management (МАМ);
  • Mobile Device Management (MDM);
  • Mobile Content Management (МСМ);
  • Mobile Identity.

Дата: 11 червня  (четвер)

Початок: 11:00

Спікер:  Наталія Кусова, провідний консультант Oracle

Відвідавши вебінар, ви дізнаєтесь про підхід Oracle до захисту корпоративної інформації на мобільних пристроях; контейнеризацію власних та сторонніх мобільних додатків; побачите відео огляд нової версії рішення, інтегрованої з системою управління обліковими даними; а також отримаєте відповіді на ваші питання. 
   
З усіх питань звертайтесь за адресою Ielyzaveta_Kalachova@erc.ua
   
Реєструйтесь та запрошуйте колег!