19.09.2014

З компактною Smart-камерою Samsung WB350F чохол в подарунок

З 1 вересня по 31 листопада 2014 року, купуючи зі складу ERC фотокамеру Samsung серії WB350, отримуєш у подарунок оригінальний стильний чохол Samsung.

 

ED-CC4NXMN Чехол Samsung для цифр. фотокамер NX mini Brown кожаный

  • Сумісний з  фотокамерами Samsung серії  WB350
  • Матеріал - шкіра
  • Колір – коричневий
   

EC-WB350FBPBRU Цифр. фотокамера Samsung WB350F Black с Wi-Fi

EC-WB350FBPWRU Цифр. фотокамера Samsung WB350F White с Wi-Fi

Завдяки потужному 21-кратному оптичному зуму та 23мм-ширококутному об'єктиву, ви зможете з легкістю наблизитися до об’єкту зйомки та зробити яскраві фотографії. Підтримка хмарної технології Wi-Fi і NFC надає можливість поділитися своїми творіннями в будь-який спосіб, який  можна тільки собі уявити. Стиль і функціональність камери поєднали в собі ретро та сучасний дизайн, що дозволяє елегантно управляти камерою

Переваги Samsung WB350F:

  • Знімаючи з близької або далекої відстані, ви зможете зберігати миттєвості так, як вам більше подобається. Завдяки ширококутному 23-міліметровому об'єктиву в кадрі поміститься все, що ви хочете, чи то цілий фасад великого будинку або квітуче поле. Якщо ви не можете підійти близько до об'єкта зйомки, наприклад до вiндсерфера на хвилях, вас виручить 21-кратний оптичний зум.
  • Ви можете надіслати знімок своєму другові безпосередньо з вашої фотокамери. Функція Photo Beam дає змогу надсилати фото будь-якому адресатові одним дотиком до екрана фотокамери. Для цього увімкніть режим SMART CAMERA на будь-якому смартфоні, який підтримує функцію NFC, щоб це фото автоматично з’явилось на іншому смартфоні.
  • У дизайні SMART-камери Samsung WB350F гармонійно поєднуються класична простота та сучасний стиль, елегантність та розкішна текстура поверхні корпусу "під шкіру". Таку компактну і легку камеру буде зручно завжди мати при собі, а п'ять варіантів кольорів корпусу дозволять вам вибрати той, що найкращим чином гармонує з вашим стилем.
  • Гібридний інтерфейс користувача пропонує дві опції управління. Ви можете використовувати 5-позиційну кнопку для швидкого переміщення курсору вгору / вниз, ліворуч / праворуч для навігації по меню та вибору опцій на 3-дюймовому екрані. З іншого боку, якщо ви хочете ввести текст – наприклад, e-mail-адресу для обміну фотознімками – просто введіть літери за допомогою екранної клавіатури, точно так, як ви робите це на смартфоні. Тепер навігація опціями меню та процес обміну знімками стали ще простішими
  • Трапляються ситуації, коли в приміщенні небажано використовувати спалах. 16.3-мегапіксельний CMOS-сенсор зі зворотним підсвічуванням відрізняється високою світлочутливістю, завдяки чому ви можете знімати в приміщенні без спалаху і отримувати відмінні фото. Крім того, в камері передбачено режим зйомки за низької освітленості, який об'єднує три кадри в один добре експонований знімок.
  • Не варто заздрити професіоналам з великими фотокамерами – почніть робити чудові фотографії самі! Наприклад, смуги світла від фар на знімках нічних доріг, або об'єкти, що швидко рухаються. Торкніться на екрані значка режиму Smart Mode, і у вашому розпорядженні буде вибір спеціальних режимів для зйомки різноманітних сюжетів. Також використовуйте кольорові фільтри для створення креативних сюрреалістичних фото. Просто оберіть потрібний режим, та робіть чудові знімки без зайвого клопоту.
  • WB350F знімає відео високої чіткості з роздільною здатністю 1920 x 1080p (Full HD), яке відрізняється природною передачею кольору та чудовою деталізацією. Відеокодек H.264 дозволяє знімати довше, ніж поширений серед фотокамер MJPEG. Нарешті, підключивши камеру до HD-телевізора, Ви зможете переглянути відзняте відео на великому екрані
  • Спостерігайте, як спить ваша дитина, коли ви в іншій кімнаті. Завантажте програму Home Monitor з App Store або Google Play на ваш смартфон, та помістіть камеру поруч з дитиною. Як тільки камера зафіксує плач або просто невеликий рух, вона відправить повідомлення на ваш смартфон, щоб ви перевірили, чи все в порядку.
  • Навіщо вибирати між фото та відео, якщо можна знімати і те, й інше одночасно? Функція подвійної зйомки дозволить вам фотографувати під час запису відео у форматі Full HD. Наприклад, знімаючи на відео футбольну гру вашої дитини, ви зможете також зафіксувати на фото момент святкування забитого м'яча.
  • Ви можете миттєво надсилати вдалі знімки та відеоролики електронною поштою або розміщувати їх в улюблених соціальних мережах. Просто завантажуйте файли у Facebook, Picasa, YouTube прямо з камери, або відправляйте всім своїм друзям одночасно за допомогою функції Group Share. Функція PC Auto Backup дозволить автоматично копіювати знімки на комп'ютер, а Samsung Link дає можливість зберігати файли на сервісі DropBox.
 
Рекомендовані аксесуари:  

085092 Защитная пленка Kenko для ЖК-экрана 3.0"

Плівка, що захищає ЖК-дисплей від подряпин і пошкоджень. Захисна плівка Kenko має відмінну світлопроникаючу здатність, за рахунок якої значно зменшуються відблиски і віддзеркалення, що змінюють фотографії, зроблені цифровою камерою.

Так само вона захищає РК-дисплей камери від бруду, подряпин і жирових відбитків. Механізм наклейки плівки простий і зручний, її без зусиль можна наклеїти на поверхню дисплея.

QU405M-1004 Штатив компактный Giottos QU405M + Шаровая голова MH1004-320

Комплект з міні-штатива Giottos QU405M і шарової голови MH1004-320. Можна використовувати у якості монопода.

  • Матеріал: алюміній
  • Висота в розкладеному стані: 44 см
  • Висота в складеному стані: 28 см
  • Максимальне навантаження: 2 кг

SDSDQUAN-064G-G4A Карта памяти SanDisk Ultra 64GB microSDXC Class 10 UHS-I 48MB/s Android

Досягніть максимальної продуктивності від свого фотоапарата або відеокамери з картою пам'яті SanDisk Ultra MicroSDHC або microSDXC класу 10 UHS-I. Ці карти пам'яті ідеально підходять для компактних фотоапаратів початкового і середнього рівня. Універсальні карти пам'яті MicroSD продаються в комплекті з адаптерами SD для використання в пристроях з підтримкою SD-карт, у тому числі в фотоапаратах, відеокамерах і ноутбуках. Завдяки винятково високої швидкості передачі даних ці ??карти дозволяють вдвічі прискорити зйомку в порівнянні із звичайними моделями

  • Удвічі швидше - ви не пропустите найкращий кадр
  • Клас 10 для відео Full HD (1080p)
  • Захист від води, рентгенівських променів, температури і ударів
  • Адаптер SD в комплекті.
   

Інформацію по цінам можете отримати у вашого ведучого менеджера